2012. július 29., vasárnap

Juditka - kismama fotózás Balatonbogláron

A most következő sorozat különösen fontos a számomra, amolyan "szívem csücske" sorozat. Juditka gyermekkori barátnőm. 23 éves barátság a miénk, az általános iskola 8 éve alatt szinte elválaszthatatlanok voltunk.

Úgy hozta a sors, hogy mindketten 2008 őszén mentünk férjhez és mindkettőnk gyermeke 2012 tavaszán jött világra. Juditka kislánya, Boglárka 2012. március 1-jén látta meg a napvilágot.

Nagy boldogság volt számomra, hogy lefotózhattam őt kismamaként. Nem is tudom igazán szavakba önteni, hogy milyen különös és felfoghatatlan érzés volt látni őt, ahogy a gyermekét hordja a szíve alatt, különösen, hogy akkor már az én kislányom is a pocakomban cseperedett. A fotózás egy igazi "last minute" fotózás volt, hiszen négy nappal később Boglárka úgy döntött, elindul a nagy kalandra és két héttel a kiírt időpont előtt kibújt az anyukája pocakjából. :)

A következő sorozatban bemutatom Nektek a ma már majdnem 5 hónapos nagylányt!






























3 megjegyzés:

Ági írta...

A jól megszokott Dóri-minőség :D Nagyon szép képek, ügyes vagy, és persze a kismama is csak úgy sugárzik! Nagyon jó lehet, hogy a barátságotok ennyi idő után is megmaradt, töretlenül!

Zsofka írta...

Szuper képek- ismét :) Nekem a fekete fehérek a kedvenceim! :) Kíváncsian várom a pici babáról is a képeket!(Remélem egyszer rólam is készülhetnek ilyen fotók by Dóri :) )

t-zkitti írta...

Hű, nagyon szép képek, annyira sugárzik róluk a tisztaság és a boldogság! Nagyon tetszenek!